Как да включим KT Protein Muffin в менюто си?

Как да включим KT Protein Muffin в менюто си?

1 August 2022

Без съмнено на всички ни се хапва по нещо вкусно всеки ден. Но постоянното чуство за вина, когато посягаме към любимия десерт ни преследва непрекъснато.

 

На пазара постоянно излизат нови и нови продукти с етикет "диетични", "здравословно", "без захар" и тнт.., някой от тях са сполучливи, други не толкова...

 

Затова ние решихме да създадем подходящия продукт, продукт който да е пълноценен източник на хранителни вещества, който да е супер вкусен и най-вече да не ни спохожда чуството за вина, след като сме си го хапнали...

 

KT Protein Muffin представлява лимецово кексче, по домашна рецепта с добавен протеинов крем. Хубавото е, че в рецептата е включено истинско брашно, което има реални хранителни стойности, т.е. дава енергия, задоволява чуството за глад и реално организмът ни има полза от него. За да направим още по-пълноценна тази храна сме добавили комбинация от няколко вида протеини, но в съвсем умерени стойности (колкото е съдържанието в 1 кисело мляко). По този начин ние даваме на тялото, така необходимите ни белтъчини, които то използва за въстановяване на тъканите, не само мускулите, а и кожата, косата и всички други органи и системи, които използват аминокиселини, включително и умнната.

 

Когато искаме един продукт да е наистина подходящ за хранене, няма как да пропуснем и полезните мазнини. ДА! Мазнините не са ни враг, стига да са в умерено количество и от правилният вид! В KT Protein Muffin не се използват палмови и други транс мазнини, което го прави много здравословен, освен супер вкусен.

 

След цялата тази информация за продукта.. да видим кога и по колко можем да го консумираме?

 

KT Protein Muffin e продукт, който може да се хапва по всяко време не деня. И тъй като както казахме съдържа всичко необходимо за едно хранене, съвсем спокойно можем да го хапваме като закуска, следобедно хранене или междинно хапване през деня.

 

Удобната опаковка на KT Protein Muffin го прави изключително подходящ, когато пътуваме, когато имаме доста работа в офиса и знаем, че няма да успеем да излезем навън да хапнем, както и когато бързаме и не сме успели да си приготвим закуска.

 

Много често след като сме похапнали добре се нуждаем от десерт.. е и тогава нашият KT Protein Muffin е на разположение. Не е случайно разделението на две отделни мъфинчета в удобна подложака..., която позволява да хапнем само единия за десерт, а втория да оставим за по-късно.

 

Много от нашите фенове са деца и тийнеджъри, които си слагат една кутийка KT Protein Muffin в раницата и го хапват на път за училище, в междучасието или през деня, когато желаят да се подкрепят с нещо вкусно, но полезно.

 

KT Protein Muffin  е подходящ, както за мъже, така и за дамите. Съставът е балансиран и позволява на всеки да го включи в менюто си, без да се притеснява от излишни калории. Една кутийка мъфини осигурява достатъчно енергия за 3-4 часа.

 

KT Protein Muffin се използва и от хората, които спортуват. Перфектен за преди тренирвока, за да ни зареди с енеригя, без да се притесняваме от захарите, които биха ни направили по-лениви, по-заспали, а напратив заредени, жизнени и готови да се впуснат в една страхотна тренировка.

 

Често след приключването на нашата тренировка изпитваме глад, а до вечеря има още много време .. пътуване, пазаруване, приготвяне на храна... , а знаем, че глада за мускулите не е най-добрата опция и това често забавя възстановяването и прогреса. Без значение какъв спорт практикувате и на какво ниво, винаги мускулатурата се нуждае от зареждане след тренировка. А какво по-добро от добре балансиран предукт, съдържащ качествени въглехидрати и достатъчно протеин... Е и тук KT Protein Muffin е супер подходящ!

 

 

Както видяхте нашие протеинови мъфини са доста универсални - от закуска, през десерт, до продукти за възстановяване след спорт. Влагаме много усилия да правим нашите продукти все по-добри, по-вкусни и по-достъпни!

 

Един от най-често задаваните ми въпроси на последът е..... ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МЪФИН? Тъй като нашата мрежа от дистрибутори става все по-голяма и освен онлайн може да намерите KT PROTEIN MUFFIN в много и различни обекти в страната, тук ще споделя фитнеси, магазини, сайтове по град.

Weiterlesen

Каква е историята на KT Protein Muffin? Кога беше създаден и защо? Как се превърна в един от най-бързо разпознаваемите продукти на пазара?

Weiterlesen

Един от най-често задаваните ми въпроси на последът е..... ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МЪФИН? Тъй като нашата мрежа от дистрибутори става все по-голяма и освен онлайн може да намерите KT PROTEIN MUFFIN в много и различни обекти в страната, тук ще споделя фитнеси, магазини, сайтове по град.

Weiterlesen