Как се роди идеята за  KT Protein Muffin?

Как се роди идеята за KT Protein Muffin?

13 March 2022

Каква е историята на мъфина?

 

Аз съм човек с много забързано ежедневие, пътувам, налага ми се много бързо да влизам от тренировка, в колата, в среща, в офиса... отново на път, отново срещи...И колкото да съм прецизен в храната, често не успявах да си осигуря това, което искам да ям. Не съм капризен, но не харесвам храната навън, храня се само в определени заведения, където зная и усещам, че е качествена и вкусна. Затова не винаги успявам да си осигуря менюто за деня, особено когато пътувам или имам куп срещи.
 
 
 
 
 
Това всичко ме накара да си подготвям от вкъщи палачинки с яйца, протеин и лимец, кекс от лимец и яйца и протеин, както и други подобни храни, които мога да изям набързо и навсякъде. Това ми решаваше проблема с години. Докато дойде един момент, в който не ми оставаше време дори да си подготвя този тип храна, а когато отсъствах от вкъщи повече от 3-4 дни беше невъзможно да замъкна толкова палачинки, които на всичкото отгоре се развалят, заради яйцата.
 
 
 
 
 
 
 
Тогава в един момент се роди в мен идеята да създам нещо, което покрива точно нуждите, които имам от балансирани хранителни вещества  - въглехидрати, белтъчини и малко мазнини. Разбира се има много подобни продукти на пазара под формата на барчета, вафли и други. Не, че не ги хапвам, но исках нещо, което да се доближава до моя кекс, до моите палачинки... и един ден си купих от магазина обикновени мъфини, изядох ги с доза протеин и си казах, колко би било хубаво ако имаха в тях протеин, за да не ми се налага да бъркам и да се цапам по бензиностанциите, докато си го бъркам.. и хоп ИДЕЯ....!
 
 
 
 
 
 
 
Веднага се обадих на приятел, който има фабрика и след няколко месеца проби, тестове, пак проби, пак дегустации, пак промени направихме KT Protein Muffin, който претърпя няколко корекции.
Нямам от какво да се притеснявам, защото идеята ми не беше това да е масов комерсиален продукт с цел печалби, така че не ме притесняваше това, че ще сменим нещо, просто исках нещо, което да е хем вкусно, хем да покрива изискванията за хранителни стойности.
Създадохме балансиран продукт! В първоначалната му версия беше прекалено диетичен - без мазнини, с много протеин, което се оказа не толкова добра алтернатива за деца, за хора, които не трябва да приемат прекалено количество белтъчини наведнъж, липсата на мазнини също не беше оптимално решение. И така след няколко промени вече имаме един пълноценен, балансирен продукт, който може да се включи в дневното меню. Аз лично го хапвам преди или след обяд, понякога след тренировка и разбира се, когато нямам храна.
 
 
 
 
 
 
Това е продукт, който дъщеря ми, която е на 10 години започна да взима всеки ден с нея на училище. Споделя го с приятел и е много щастлива. А аз сто пъти повече! Така знам, че не консумира боклуци, зная, че получава достатъчно енергия и белтъчини, за да расте, учи и спортува.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Опитайте го и вие, споделете мнение, споделете вашите моменти с мъфина! Това е една идея, която ме прави щастлив и се радвам, че се прие толкова добре от хората. За съвсем кратко време без усилия вече сме на рафотовете в над 100 обекта  в страната. Всеки ден се контактват с нас хора с магазинчета, фитнеси, треньори, с които намираме бързо общ език и започваме да си партнираме!
 

 

 

Без съмнено на всички ни се хапва по нещо вкусно всеки ден. Но постоянното чуство за вина, когато посягаме към любимия десерт ни преследва непрекъснато. На пазара вече има доста заместители на сладкото, много различни десерти без захар, без транс мазнини и тнт, но кои са подходящи, кога да ги приемаме... много въпросителни. Ето в тази статия ще ви дадем съвет как и кога може да включите нашите KT Protein Muffins във вашето ежедневно хранене.

read more

Един от най-често задаваните ми въпроси на последът е..... ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МЪФИН? Тъй като нашата мрежа от дистрибутори става все по-голяма и освен онлайн може да намерите KT PROTEIN MUFFIN в много и различни обекти в страната, тук ще споделя фитнеси, магазини, сайтове по град.

read more

Един от най-често задаваните ми въпроси на последът е..... ОТКЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ МЪФИН? Тъй като нашата мрежа от дистрибутори става все по-голяма и освен онлайн може да намерите KT PROTEIN MUFFIN в много и различни обекти в страната, тук ще споделя фитнеси, магазини, сайтове по град.

read more