За нас
За нас

MORE Healthy Nutrition е серия храни и здравословни добавки на компанията КТ Спорт.

 

Фирмата развива дейност от 2011 година в областта на спортното и здравословно хранене и суплементиране.

 

През 2020 година официално бе представен продукта  Protein Muffin с вкус шоколад.

 

Идеята за продукта се роди от необходимостта от здравословни, но вкусни продукти, които да са подходящи за консумация от всеки по всяко време. 

 

Липсата на подходящи продукти, които да дават пълноценно хранене с полезни въглехидрати, мазнини и протеини ни изправи пред предизвикателството да създадем такъв. 

 

В продуктите от серията MHN са вложени истински, качествени и естествени суровини, като брашно от лимец, студено пресовани масла без палма, качествени протеини и добри подсладители без влагане на захар, глюкозо-фруктозен сироп и други производни. Без замаскирани съставки и без десетки подобрители, овкусители и консерванти.

 

Нашата мисия е да предложим на нашите потребители една завършена линия от качествени, вкусени и полезни продукти, който могат да консумират винаги, когато имат нужда от пълноценно хранене без угризения за своето здраве и форма.

 

Продуктите на MHN са балансирани, което ги прави подходящи за всички. От активните, спортуващи хора, до тези с по-заседнал начин на живот, които трябва да поддържат разумен прием на калории, в предвид по-малкото си движение.

 

Влаганите протеини в продуктите са висококачествени и подпомагат възстановяването на тялото, намаляват апетита, спомагат за по-добър метаболизъм, по-висок имунитет, за по-здрава коса, нокти, сухожилия и стави.

 

От началото на 2022 година семейството на  MHN се увеличи, с бранда Miss & Mr Fit®. Продуктите, които се включват в портфолиото са здраволовни, ниско калорични, без добавени захари, подходящи за всеки, който търси традиционните вкусни десерти, в тяхната по-здравословна версия, при това с по-малко калории. Miss & Mr Fit® са продукти, подходящи дори за деца, както и за хора със здравосолвни проблеми, които имат нужда да се хранят с продукти без захари.

 

Зад продуктите на MHN стои голям екип от хора, професионалисти в своято област - технолози и диетолози, хора, които знаят в детайли особеностите на производството. Най-голямата трудност се оказва да намериш точния екип хора, които желаят да произвеждат истински, качествени и здравословни продукти без да правят компромиси!

 

Е ние успяхме!

MORE Healthy Nutrition